Konyha

Mit is találsz a konyha kategóriában, a teljeség igénye nélkül?

Íme néhány példa:

Márkáink között olyanok vannak, mint Katie Alice, Nuova R2S-Easy Life, Duo Gift, Veroni és az egyik legfontosabb a Vanilia kerámia. Három rétegű szalvétáink magukért beszélnek, minőségi Európában gyártott szalvéták. Szebbnél szebb mintáik alkalmassá teszik őket a decoupage technikára.Találsz dugóhúzót, sörnyitót, borhűtőt tépő zárást, fém teafiltereket. Különböző vágódeszkákat. Fém üvegtárolót, sörhöz, borhoz. Szakácskönyvtartót, hogy főzésközben tudd nézni a recepteket. Fejed fölé helyezhető konyhai akasztót edénynek, vagy szárított növénynek. Az örök darab sem maradhat ki a gyümölcskosár banánkampóval.

Mi a konyha?

Az a hely, ahol étkezünk, ahol az étel készül, ez az egyszerű válasz erre a kérdésre.

A bővebb pedig az, hogy a lakás szíve, központja. Itt találkozik reggel a család, és itt találkozik délután, vagy este, mikor mindenki befejezte a rászabott napi feladatot. Azt mondják a konyhába nem kellenek dekorációs tárgyak és ez így is van. Nem kell, mert egy szép vintage mérleg, egy romantikus rózsás bögre, egy levendulás tányér, vagy egy Klimtes kávés csésze, pont elég dekoráció. Az asztalon egy szép szalvétatartó, hozzá illő szalvétával és ahhoz való gyertyával, bögrével, stílust visz konyhánkba.

A konyhában nem csak eszünk, főzünk. Hanem élelmiszereket, evőezközöket, étkezőszetteket is tárolunk. Ehhez nyújt segítséget a Metaltex. Konyhai kiegészítőik, sütéshez, főzéshez való eszközeik kiváló minőségűek.

Egyszóval a konyhát ne hanyagoljuk el, amikor időnk nagyrészét ott töltjük.

Metaltexes tároló eszközökkel sok helyet nyerhetsz és rendet tudsz tartani konyhádban. Kínálatunkban találsz evő és tálaló eszközöket. Szintén a Metaltex, aki beszállítja nekünk a főzéshez szükséges kiegészítőket.

Nézz körbe és válogass kedvedre termékink közt.