Érdekel a lakásdekoráció, lakberendezés a kerti dekoráció? Szereted a porcelánt, üvegpoharat, karácsonyt?

Egyedi akarsz lenni, akkor Flatdekoráció!

Witch Rose szerte-ágazó viskó dekorációi

Decoupage = Szalvétatechnika

Webáruházunkban a szalvétáink leírásában, gyakran találkozhatunk azzal, hogy három rétegű szalvétáink alkalmasak a decoupage technikára. Feltehetik a kérdést, mi ez? Eszik-e vagy iszák?

Ez egy kreatív díszítési technika, amivel tárgyainkat egyedibbé tehetjük, ezért illik a Flat dekoráció profiljába, mivel „ha egyedi szeretnél lenni” a jelmondatunk.

Nem igényel nagy kézügyeséget, könnyen elkészíthető. Szinte minden felületen, fa, papír, cserép, gipsz, üveg, hungarocell alkalmazható.

Éppen ezért az egyik legnépszerűbb technika gyerek és felnőtt korban egyaránt. Aki elkezdi, nem tudja abbahagyni.

Amikor az ember webáruházba fog, azt gondolja, milyen kényelmes, otthonról fog dolgozni. Nem kell korán kelni. Nem kell emberekkel találkozni. Úgy osztja be az idejét, ahogy szeretné. Hát ez mind csak álom! Ha már a telefonszámod nyilvános, bármikor hívhatnak. És meg is teszik! Reggel 5-től éjfélig. Egy webáruház végül is 24 órát van nyitva!

A másik nagy kérdés, hogy miért tőlem vásároljanak? Én tudom a választ, mert „Nekem, kell a pénz!”, ahogy egy óriás plakáton olvashatjuk. Ez önmagában nekem elég, de másoknak ez, kevés. Tanulmányozod a konkurenciát, agyalsz, és szentségelsz! Újabb és újabb szerinted, vevő csalogató ötletekkel állsz elő.

Most fotózunk!

 

 Nem vagyok író! Ez hamar kiderül. Mindig izgulok, hogy vajon mi fog kisülni ezekből az irományokból. Eszembe jut a nagysikerű film, ahol a főhős szintén csak úgy elkezd Blogot írni.  A  képzeletembe én is olyan sikeres leszek! Lesz, ami lesz! A semmiből csak semmi lesz! Ez már valami! Na ennyit a bölcsességekből!

 Hétvége! Elvileg ez a pihenés ideje. Számomra inkább, a hétközben elmaradt tevékenységlista bepótlása. Ez a szombat, terveim szerint a kertről fog szólni. Fűnyírás, stb, ami még szükséges!  Rengeteg fa, ág, háncs, papír gyűlt össze, amitől meg kellene szabadulni.  Miután átestem a Covidon, sokkal hamarabb fáradok. Többször meg kell pihennem. Ez nem hátrány, hiszen igy időnként szemlélem is a kertem, nem csak dolgozom benne. Hajlamos vagyok rá, ha a kertben vagyok ott is főzzek!

 A főzéshez előkészítettem még a lakásban a hozzávalókat. Megtisztítottam a krumplit, a hagymát, felvágtam a szalonnát. Fűnyírás közben összeszedtem a kutyák által széthordott botokat, és kupacba rendeztem a háncsokkal együtt. A kerti szék mellé rendeztem, az égetni való irományokat. Állítólag jót tesz a léleknek is!