Ha egyedi akarsz lenni!

Ha egyedi akarsz lenni = Flatdekoráció !

Witch Rose szerte-ágazó viskó dekorációi

Fotózás esőben

Witch Rose
Witch Rose
2021.07.10 18:26
Fotózás esőben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajrá Witch Rose! Fotózás!

Amikor az ember webáruházba fog, azt gondolja, milyen kényelmes, otthonról fog dolgozni. Nem kell korán kelni. Nem kell emberekkel találkozni. Úgy osztja be az idejét, ahogy szeretné. Hát ez mind csak álom! Ha már a telefonszámod nyilvános, bármikor hívhatnak. És meg is teszik! Reggel 5-től éjfélig. Egy webáruház végül is 24 órát van nyitva!

A másik nagy kérdés, hogy miért tőlem vásároljanak? Én tudom a választ, mert „Nekem, kell a pénz!”, ahogy egy óriás plakáton olvashatjuk. Ez önmagában nekem elég, de másoknak ez, kevés. Tanulmányozod a konkurenciát, agyalsz, és szentségelsz! Újabb és újabb szerinted, vevő csalogató ötletekkel állsz elő.

Most fotózunk!

A kép kicsit vidéki, vagyis vintage! 

Megkértünk néhány ismerősünket, hogy termékeinkkel együtt fotókat készíthessünk róluk. Most szombaton elérkezett a pillanat. Mindenki ráért. Már egy héttel előtte, készültünk. Gyakoroltuk a képbeállításokat, kitaláltuk, hogyan hol, miképp fogjuk ezt megtenni. Vásároltunk! Én lettem a kellékes! Meg se fordult a fejünkben, hogy eshet. Minden nap hétágra sütött a nap! Szombatig! A fotózás tervezett időpontjára megdördült az ég! Nagy cseppekben elkezdett szakadni az eső! Nyári zápor! Minden vizes lett! Annyi baj legyen! Jöhet az improvizáció!!!!

         

      Terítés a teraszon. Tökéletes! Gyors terítés! 

Jó, jó! De használni is kellene!

Megkértük a család legfiatalabb férfi tagját,  hogy rakjon tüzet.

Elállt az eső, de minden vizes! Nem is olyan egyszerű! Hal, zöldség, gyorsan megsül. Mindenki szereti és mivel a nők vannak többségben.....

Előétel: fagylalt. 

 

A hal közben elkészül. Nem kis mutatvány összetörés nélkül, mutatósan levenni a grillről. A grillezett zöldséggel

kicsit könnyebb!

  

Pip Stúdió                                                           Floriason

 

 A zöld saláta, piros paradicsommal egy szép tálban és már kész is a gusztusos fotó.

Ízesítjük és a hallal együtt jóízűen elfogyasztjuk. Vannak drukkereink is! Égnek emelt orral járnak.... Minden egyes teríték nagy sikert arat a lányoknál. A Capri, a pálmafás, a virágmintás, mind-mind igen népszerű.

 

Floraison                           Jolie Dots Gold 

Capri                               Rose Blue

Öröm volt látni, hogy nekik is annyira tetszenek az üvegpoharaink, porcelánjaink, mint nekünk. Fiataloknak, és a lélekben fiataloknak egyformán tetsző egyéni stílus. Lehet ünnep, spontán összejövetel, vagy csak a mindennapi étkezés öröme, egyformán szükséges a szép étkészlet! Egy szép porcelán gusztusosabbá, finomabbá teszi a legegyszerűbb ételeinket is! Senkit sem hagynak hidegen! Gyorsan repült az idő. néhány óra elteltével ismét megdördült az ég! És futás! Gyorsan bepakolni! Elrakodni! Már szakad is! Két vihar közti szünetet sikerült jól kihasználnunk!  Jó hangulatban váltunk el.