Termék kategóriák

Lakásdekoráció érdekel, a te otthonod olyan legyen mint senki másé, egyedi akarsz lenni, akkor válaszd a mi ajánlatunkat, válogass a Flatdekoráció kínálatából.

Lakásdekoráció, Asztali Dekoráció, Étkészlet:

Rajong a porcelánért vagy a szép díszes szalvétáért, vagy ajándékot, dekorációt keres? Lakásdekorációs webáruházunkban a legjobb helyen jár: kitűnő márkákkal, remek árakkal, elsőrendű termékkel várjuk. Porcelán étkészleteink mellet, fűszertartókat, akár esernyőt, gyertyát, üvegpoharat is találhat, ha konyhai vagy lakásdekorációs kiegészítőre vadászik szintén nagy választékból meríthet. Aki a virágot szereti rossz ember nem lehet, mi is szeretjük a virágot és a kertet épp ezért ne hagyja ki kerti dekorációink böngészését és adja le rendelését még ma.

Flatdekoráció Hűségpontok:

Gyűjtsd hűségpontokat, ami egyfajta virtuális fizetőeszköz, ezeket a pontokat minden vásárlás során lehet gyűjteni. Hűséges, visszatérő vásárlóink ezzel a rendszerrel hűségpontokat kapnak, melynek összegét a virtuális számlájukon kísérhetik figyelemmel, és a későbbi vásárlásaik során bármikor beválthatnak. Nagyobb összegű vásárlás esetén ajándékot is adunk a megrendelt termékek mellé.

További Információk:

Kezd el összegyűjteni kedvenc porcelán étkészleted, amelyeket egy márkán belül akár, többféle mintát is összepárosíthatsz. Válazd ki azt a márkát, mintát, amely a te asztalodhoz legjobban illik. Ilyen étkészletek lehetnek: Laura Ashley, ami leegyszerűsített, kisméretű nyomatairól ismert. vagy a Pip Stúdió, amelynek gyűjteményei mindig kapcsolódnak egy máshoz.

Nem maradhat ki a szalvéta, gyertya, amit az Ambiente, IHR, PPD kínálatából tud kiválasztani asztalához, lakásdekorációjához illő stílusban.Vacsora vagy ebéd asztalról nem kell hiányolni a megfelelő boros vagy sörös poharat sem mert az is talál választékunkba. Termékeink  széles választéka miatt átmeneti készlet hiányok előfordulhatnak. Az árucikkek  egy része folyamatosan  érkezik és hosszabb ideig  tartjuk raktáron,vannak olyan termékek  amik csak egyszer elérhetők, mert a gyártó gyorsan változtatja kollekcióját.

Ha van olyan termék ami nincs raktáron - de Ön megszeretné rendelni-kérjük írjon egy email-t  (info@flatdekoracio.hu) , melyben feltünteti a termékek kódját és kért mennyiséget, és rövid időn belül értesítjük Önt, hogy lehetséges -e a termék beszerzése illetve ha igen , milyen feltételekkel.

És végül talán számunkra és sok ember számára az egyik legfontosabb ünnep a karácsony, (Goodwill, Timstor, Easy Life) ehhez tartozó kínálatunk is elégsokrétű, ünnep közéletével pedig a kínálat csak bővül.

Miért érdemes a porcelánokat szalvétát lakásdekorációt gyűjteni?

  • Mert nem csak az étkezésnél szépek, egy tányér vagy bögre akár egy polc dísze is lehet. Egy szép teríték nagyszerűvé teszi a napod, nem lesz mindennap unalmas.
  • Tartós örökölhető, pótolható szívet melengető. Szalvétákból decoupage készíthető, ami fejleszti a kézügyességet és remek unalom űző. Vagy decor szalvétát keretezd be és meg van a falra a hiányzó kép.
  • Lakásdekoráció, kerti dekoráció otthonosságot, melegséget jó érzést kelt. Mindenki kiteljesedhet saját stílusának kialakítása közben.