Szereted az otthonod és EGYEDI AKARSZ LENNI, a lakásdekorációban akkor válasz minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36206674379

IHR Szalvéta, Kiegészítők

IHR – azok vagyunk mi!

IHR– ez a három betű, amely összeköti az embereket az asztalkultúra, a vendéglátás és az élet szép dolgai iránti szenvedéllyel szerte a világon. Szeretettel készült szalvétáinkkal és kiegészítőinkkel szeretnénk minden nap boldoggá tenni. A boldogság kicsi és nagy pillanataiért – az év 365 napján.

Első katalogust 1979 hozta ki.

Ebben a katalógusban első sorban kézzel készült fa kiegészítők, gyertyatartókat, szalvétatartókat nézhettek meg és rendelhettek meg a vásárlók.

1980!81-ben az első szalvéta piacon az IHR szalvétája volt:

Amikor a vásárlók a szalvéta tartóhoz megfelelő szalvétát kértek megszületett egy ötlett és a legendás IHR szalvéta, meghódította a piacot, az első teljesen nyomtatott és tervezet cellulózszalvétával világszerte,így a szalvéta a gyönyörűen díszített asztal dizájneleme lett. A növekvő kereslet, új ötleteket és a márkától elvárt magas magas elvárások miat megalakult házon belül a "DCOPRINT" minőségi nyomda. Üzembe helyezése óta a világ minden táján keresett-Németországban gyártott és tervezett-IHR szalvéták amelyek hártom műszakban készülnek.

Manapság az IHR termékei keresettekárusítják és használják asztalok ezrein mindenkontinensen és a világ több mint 60 országában.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft