Szereted az otthonod és EGYEDI AKARSZ LENNI, a lakásdekorációban akkor válasz minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36206674379

Goodwill-Karácsony, Húsvét

GOODWILL
1986 Óta

Goodwillt azért választottuk mert a kínálatában van vitage, fantasy, mese, és mert ahogy nekik nekünk is kedvencünk a karácsony. Karácsonyra nem lehet elégkorán készülni. A mese , és a fantasy megmozgatja a kicsik nagyok és nem kevésbé a felnőttek fantáziáját is. Emellet gyönyörű virágkötészeti és díszítő elem  termékek is megtalálhatóak palletájukon.Karácsony, húsvéti figurák, mikulás diótörő, egér, tünde karácsonyfa diszek. Karácsony fák szalagok, asztali, alytó koszorúk felsorolni is n ehéz mi minden. És ez mind jó mínőségben.

35 éves tapasztalattal rendelkező, bejáratott cég  1200 m²  -es bemutatóteremmel, amely a szezonális dekorációk és kiegészítők széles és változatos választékát mutatja be, amelyek karácsonyi és egyéb alkalmak hangulatát teremtik meg. A tervezőcsapat folyamatosan újra feltalálja a fantáziától és eredetiségtől csillogó minőségi termékeket, amelyek a legkülönfélébb enteriőrökhöz illeszkednek, tradicionálisan, de határozottan kortárs érintéssel.
A Goodwill különösen büszke arra, hogy bemutatta saját „Heart by Goodwill” márkáját . A fém szív alakú címke egy nagy tapasztalattal rendelkező tervező és gyártó csapat egyedi fantáziáját és szakértelmét garantálja. A vásárlók több mint 120 országból már most is bíznak a Goodwillben, hogy teljesítsék egyedi és változatos igényeiket. A Goodwill segítségével biztos lehet benne, hogy örömet okoz ügyfeleinek.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft