Szereted az otthonod és EGYEDI AKARSZ LENNI, a lakásdekorációban akkor válasz minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36206674379

Vanilia Kerámia

Vanilia Kerámia Kft

Cégünk 1995-ben alakult. Tevékenységünket elősegítette a nagy múltú Herendi Porcelángyártó Manufaktúra közelsége, azóta is festőink a legképzettebb szakemberek a szakmában. Mégis, stílusban és hangulatban mindig is nagyban eltérő vonulatot akartunk képviselni a piacon megtalálható kerámiák között.

Az általunk gyártott kerámiák bögre, tányér, asztali lámpa, csészék, cukor, méz tartó, kancsók öntési technológiával készülnek, máz alá festett vagy ritkán mázra matricázott, háztatrtásban is használható termékek. Számost egyedi technológiát is használunk, mellyel különleges hatást érünk el. Az általunk képviselt patinás, vidéki stílus igen keresett ma a világon; nem csak a provance-i és mediterrán hangulatot idézik, de a magyar hagyományok gyökereit is megtalálhatjuk e különleges eljárásban.

A kézi festés előnye az egyedi minták változatossága, gazdag színvilága mellyel kellemes emberközeliséget sugároznak. Termékeink sok-sok ügyes szakember keze munkáját dicsérik míg eljut az otthonokba, ahol reményeink szerint ugyan olyan megbecsüléssel használják, mint ahogyan készült.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft