Pip Studio-Porcelán Étkészlet

A holland porcelán!

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Nálunk felfedezheted a holland porcelán étkészlet, tányér, tál, üvegpohár, teáskanna, bögre szépségét, és rájössz, hogy nem csak virág termesztésben vannak az élen. Aki szereti a Vitage, Vidéki ház gyarmati stílusokat azoknak ezek a tányérok, bögrék tálkák, poharak, csészék, nagy örömöt fognak okozni. Egy magukban is dekoráció vagy ajándék is megállják a helyüket. A kollekciókat lehet egy mással keverni, lehet gyűjteni, hiszen minden egyes darabot egyenként is meg lehet vásárolni.

 Ha valami egyedit, szépet szeretnél olyat, ami nem sok embernek van otthon.

Válazd a Pip Studiót!

Pip stúdiójában mindennapi termékeket készít, különösen olyanokat, amelyeket nem talál a saját ízlésének megfelelőnek. A részletek iránti érzéke, a különleges kivitelezés és a réteges dizájn biztosítja, hogy termékei garantáltan csillogást visznek a mindennapokba. Ez a tervezési vízió a Pip Studio mottójában fogalmazódik meg: Boldog termékek boldog embereknek.

Pip mindig a szívét követi, és hű marad az intuíciójához. Mindig magasabbra teszi a lécet, a legjobb anyagokat használja, és mindig a legjobb készítésére törekszik. Kollekciói mindig kapcsolódnak egymáshoz, egy tágabb univerzum bonyolult részét képezik. Ami igazán különleges, hogy Pip ethosza mindenhol meghódítja a szíveket és az elméket. Anélkül, hogy tudná, univerzális akkordot üt meg.

Pipet nem a divat, a trendek vagy akár a kereskedelem vezérli. Csak azt csinálja, amit szeret és szépnek talál, semmi mást. Ez ellentmondásosnak és ellentmondásosnak tűnhet, de nem az. Mix and match kollekciói pillanatok alatt meghódították az összes nagyobb áruházat és szaküzletet Európa-szerte. A Pip Studio még Európán kívül is teret hódít. Nem kevesebb, mint 40 országban árulják.

Nálunk megtalálható kollekciók:

Love Birds Collection

Jolie Collection