Laura Ashley-Porcelán Étkészlet

 

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Laura Ashley étkészletek

A Laura Ashley Étkészlet megmutatja, hogy szerény kezdettel is lehet nagyot alkotni. A Laura AshleyÉtkészlet kollekciói az egyszerű, kis méretű nyomatok sokaságáról ismertek. A régi szép idők és a modern trendek ötvözésével a Laura Ashley Tableware gondoskodik arról, hogy minden étkezés kivételes legyen. Aki szereti a vintage, vagy vidéki ház stílust annak főkép tetszeni fognak ezek a remek kollekciók. A tányérok, bögrék, tálak magukban is remek dekorációk egy otthonban.

Minőség a mennyiség felett
A Laura Ashley étkészletei kiváló minőségű új csontporcelánból készülnek. Az új porcelán, más néven csontporcelán egy kiváló minőségű porcelán, amely egy speciális eljárás szerint készül. Ez a fajta porcelán a legerősebb, ami létezik. Bögrék jól bírják a mindennapos használatott, Tényérjaink minősége magáért beszél, Sütő tálak már egy maguk is megfelelnek egy dekorációnak.

Az új csontporcelánt egy menetben, 1250-1300 Celsius-fokos hőmérsékleten sütik ki. A csonthamu, más néven csonthamu egy fehér anyag, amely a csontok kalcinálásával keletkezik. Ezt az anyagot adják a porcelánhoz. A csonthamu világos krémszínűvé és átlátszóvá teszi az anyagot. A különleges gyártási folyamat nagy szilárdságot kölcsönöz a végterméknek, ami lehetővé teszi a vékony formát.

Különféle kollekciók
A Laura Ashley étkészletek több kollekcióból állnak. Mindegyiknek saját stílusa van, de mindegyik felismerhető a múltból származó finom nyomatokról egy modern és stílusos kabátban. Van a Blueprint kollekció, a Heritage kollekció, az Artisan kollekció, a Wild Clematis és a Tea Collectables. Nem kevesebb, mint öt kollekcióból mindig van olyan, amelyiknek a lenyomata a legjobban illik ahhoz, amit az asztalra szeretne tenni. Tegyen minden étkezést nagyszerűvé, a Laura Ashley étkészlet időtálló kollekciójával.