Szereted az otthonod és EGYEDI AKARSZ LENNI, a lakásdekorációban akkor válasz minket!

Kérdése van? Hívjon minket! +36206674379

Easy Life-Porcelán Étkészlet

Easy Life:

A Franciacorta szívében, Milánótól mintegy 90 km-re található Easy Life egy friss, új cég, amely nemrégiben érkezett a piacra, de története 1955-ben kezdődött R2S néven, amely az európai melaminipar jól ismert neve. Easy Life finom kidolgozású étkészletei, tányérjai, bögréi, tálkái és más asztali kiegészítői megálják a helyüket a mindennapok kihívásaival szemben. Egy magukban is műalkotások egy tányér vagy bögre nagyon jól használható dekorációnak is otthonunkba. Aki szereti a vintage vagy vidéki ház stílust és ez mellé még tenne egy kis gyarmati stílust is az ezekben a kollekciókban megtalálják mind ezt.

AMIT CSINÁLUNK:

Az elmúlt évtized kereskedelmi és globális kihívásai impulzusként szolgáltak a vállalaton belüli (R)evolúcióhoz, és az Easy Life-t a háztartási és ajándéktárgyak üzletágának teljesen felújított és modern szereplőjévé tették azzal a céllal, hogy ügyfelei számára a díszített tárgyak hihetetlen választékát kínálják. porcelánban, melaminban, üvegben és sok más díszített anyagban, alkalmas mindennapi használatra a konyhában vagy az asztalon.

Olaszország mindig is a művészet és a híres művészek vezető országa volt világszerte.

A több fiatal olasz tervező által összeállított, házon belüli grafikai stúdiónkból az Easy Life mindenféle eredeti dekorációt, dizájnt és csomagolást szül, amelyek munkafilozófiánk leglenyűgözőbb elemei, hozzájárulva kollekcióink sikeréhez.


15termék115
15termék115
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 514 Ft - 12 172 Ft
Termék tipusok
Termék minta szerint
Termékek szinszerint
Termék státusza