Flat lakásdekornál megtalálod az eleganciát a mindennapokra, és azokat a lakás kiegészítőket, melyek szebbé teszik a hétköznapjaid.

 Flat szó, sok más jelentése mellet azt is jelenti, Lakás.

Ezért választottuk a dekoráció elé. Amikor elhatároztuk, hogy lakás dekorációs kiegészítőkkel fogunk foglalkozni, nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz.

A stílus meghatározása sem volt egyszerű. Hiszen a lakás dekorációban számtalan stílus létezik, és mind annak a keveréke is. Több külföldi Home dekor oldal megtekintése, valljuk meg csodálata után, jött a felismerés.

Nekünk a Provence (vidéki) illetve a rusztikus, na meg vintage és természetesen a retró tetszett. Minden külföldi oldalon azt láttuk, hogy a kézzel készült termékeknek van keletje. Ez alapján válogattuk meg nagykereskedői beszállítóinkat. Hiszen ők előre látják, a következő lakberendezési és lakásdekorációs trendeket. 

Bár nem egyszerű a kedves vásárlok ízlését és szívét eltalálni, de azért mi bőszen próbálkozunk. 

Kerámia, textil, fa, fém, papír, üveg, esetleg ritkán műanyag, ja és a fonottat ki ne hagyjuk, mind az önök vásárlásra csábításáért helyeztük el áruházunkba. 

Kerámiáink nagy része kézzel készült, itthoni és külföldi mesterek, gyártók ügyességet dicsérve.  A magyar gyártók nem csak a hazai piacra, hanem a német, angol piacra is gyártanak, ott nagy népszerűségnek örvendenek. Minőségi lakás dekor kiegészítők mellet rá jöttünk, hogy ma már a kert is igen fontos része, az otthon dekorációnak. Éppen ezért magas minőségű kerti kiegészítők forgalmazását is elkezdtük. 

Ki nem hagyható ebből a szűken felsorolt termék skálából, a kézzel készített antikolt kis bútorok, amelyek meg mutatják, hogy magyar országon még mindig vannak remek mesteremberek. 

Remélem webáruházunkkal tudjuk önöket inspirálni egy kényelmesebb melegebb otthon berendezéséhez. Figyeljék Facebook illetve Instagram oldalunkat és hamarosan beinduló blogunkat.

Visszavonhatatlanul itt az ősz!

 

   

kutyafekhely, virágkalitka, virágtartó állvány, ágytakaró,kaspó, lábtörlő, elektromos grill, szolár lámpa, asztali lámpa, fali lámpa, ékszerdoboz, tároló doboz, bórtartó, fonott kosár, tükör, törölközőtartó, szappantartó, fürdőszabai szettek, asztal, szék, szekrény, bútor, fűszertartó, fürdőszobaszőnyeg, kenyértartó, bögre, kerámia, kerti bútor, művirág, selyemvirág, díszpárna, bárszék, táska, szalvéta, kávéscsésze, bevásárló kosár, gyertya, gyertyatartó, lámpás.

 

linkajánló 

 


   

Flat lakásdekoráció

Kedves Vásárló!

Regisztrációnál nyitunk önnek egy pontgyűjtő számlát. Ezen tudja gyűjteni, később beváltani pontjait, kemény magyar forintra. Ha 10,000 Ft felett vásárol, számláján összegyűlt forintokat, rögtön felhasználhatja és az levonásra kerül.

Sajnos, az akciós termékeknél nem tudjuk beszámolni.

Jó vásárlást, jó pontgyűjtést kíván:

A Flat lakásdekoráció csapata.

Flat lakásdekoráció

Kedves Vásárló!

Kártyával szeretne fizetni?

Nem gond Flat lakásdekorációnál ezt is megteheti! Fizethet Pay Palon keresztül, vagy a Barion kártya elfogadónál. Mindkettő biztonságos, sokak által, nap mint nap használt. De ha egyik sem megfelelő önnek, fizethet kártyával a GLS futárnak is.  Így nem kell otthon pénzt tartania, vagy bankautomatához menni és pénzt kivenni.

Flat lakásdekoráció

Kedves Vásárló!

Amennyiben nálunk vásárol 20,000 Ft felett, biztosítunk önnek egy kupont. A kuponnal tudja biztosítani, hogy szállítása ingyenes legyen. Kódot átmásolva a megfelelő rubrikába, (megrendelésnél a megrendelés gomb alatt található) tudja kupont beváltani. Pontfelhasználása esetén a kupont nem beváltható.

 

KÓD: urxVXmTa

Flat lakásdekoráció

Kedves Vásárló!

Figyelje különböző akciókat, leértékeléseket. Egy szép kerámiát, vagy kerti kiegészítőket, de akár egy drága vázát is megkaphat, 20-30% leértékeléseinknél.

Válogas árengedményes termékein közül!!!

Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció
Flat lakásdekoráció